نی‌ نی سایت

شام جدید: خلاصه تجربیات نی نی سایتی ها




شام جدید: خلاصه تجربیات نی نی سایتی ها

  • کتلت مرغ و سبزیجات:

    کتلت مرغ با اضافه کردن کدو رنده شده، هویج و پیاز رنده شده، هم خوشمزه تر میشه هم ارزش غذایی بیشتری داره.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • املت قارچ و اسفناج:

    یک املت ساده و مقوی که با قارچ و اسفناج طعم فوق العاده ای پیدا میکنه.
  • کوکو سبزی با سیب زمینی:

    اضافه کردن سیب زمینی رنده شده به کوکو سبزی، باعث میشه انسجام بهتری داشته باشه و خوشمزه تر بشه.
  • خوراک لوبیا چیتی:

    یه غذای ساده، مقوی و خوشمزه که هم برای شام عالیه هم برای ناهار.
  • عدسی:

    یه غذای کامل که با نان سنگک خیلی میچسبه.
  • سوپ جو:

    یه سوپ مقوی و خوشمزه که برای فصل سرما خیلی مناسبه.
  • ماکارونی با سویا:

    یه جایگزین سالم و کم چرب برای ماکارونی با گوشت.
  • پیتزا خونگی با نان تست:

    یه پیتزای سریع و آسون که میتونید با مواد دلخواه درست کنید.
  • فلافل خونگی:

    فلافل خونگی خیلی سالم تر و خوشمزه تر از فلافل بیرون هست.
  • کشک بادمجان:

    یه غذای سنتی و خوشمزه که با نان تازه خیلی میچسبه.
  • میرزا قاسمی:

    یه غذای شمالی خوشمزه و راحت که با نان بربری تازه خیلی لذیذه.
  • کوکو سیب زمینی:

    یه غذای ساده و سریع که همه دوستش دارند.
  • املت گوجه فرنگی:

    یه املت ساده و خوشمزه که میتونید با تخم مرغ بیشتر درست کنید.
  • خوراک مرغ و سبزیجات:

    تکه های مرغ رو با سبزیجات مختلف تفت بدید و یه خوراک خوشمزه و مقوی درست کنید.
  • سالاد الویه:

    یه سالاد خوشمزه و سیر کننده که هم برای شام خوبه هم برای مهمونی ها.
  • خوراک سوسیس بندری:

    یه خوراک تند و خوشمزه که طرفدارای زیادی داره.
  • آش رشته:

    یه آش سنتی و مقوی که برای فصل سرما خیلی مناسبه.
  • دمی گوجه:

    یه غذای ساده و خوشمزه که خیلی سریع آماده میشه.
  • املت پیتزایی:

    یه املت متفاوت و خوشمزه که شبیه پیتزا درست میشه.
  • نرگسی (اسفناج و تخم مرغ):

    یک غذای ساده و مقوی با اسفناج پخته شده و تخم مرغ.

امیدوارم این لیست بهتون کمک کنه تا شام های متنوع و خوشمزه ای برای خودتون و خانوادتون درست کنید.

منتظر نظرات و پیشنهادات شما در مورد شام های جدید هستیم!

به امید سلامتی و شادی برای همه شما.





شام جدید – خلاصه تجربه ها در نی نی سایت

شام جدید – 20 تجربه از نی نی سایت

1. لازانیا با گوشت و قارچ

خیلی ها لازانیا رو به عنوان یه شام شیک و مجلسی پیشنهاد دادن. میگن اگه وقت بذارید و سس بشامل رو خودتون درست کنید خیلی خوشمزه تر میشه. بعضی ها هم پیشنهاد دادن به جای لازانیا آماده از ورقه های تازه استفاده کنید. یک نکته مهم هم این بود که قبل از پخت، ورقه ها رو چند دقیقه توی آب جوش بذارید تا نرم بشن. یه سری ها هم میگن یه کم جوز هندی رنده شده توی سس بشامل طعمش رو عالی میکنه. مراقب باشید که لازانیا رو زیاد توی فر نذارید تا خشک نشه.

2. پاستا آلفردو

پاستا آلفردو یه انتخاب سریع و خوشمزه برای شام هست. فقط کافیه پاستا، خامه، سیر و پنیر پارمسان داشته باشید. بعضی ها میگن اگه یه کم آب پاستا رو نگه دارید و به سس اضافه کنید، سس غلیظ تر و خوشمزه تر میشه. میتونید به پاستا آلفردو مرغ گریل شده هم اضافه کنید. یه کم جعفری خرد شده روی پاستا آلفردو هم طعمش رو بهتر میکنه هم ظاهرش رو. مراقب باشید که پاستا رو زیاد نپزید تا شل نشه. اگه میخواید پاستا رژیمی تر باشه، از خامه کم چرب استفاده کنید. سیر رو خیلی کم تفت بدید تا نسوزه و طعمش تلخ نشه.

3. کشک بادمجان

کشک بادمجان یه غذای سنتی و خوشمزه ایرانیه. میتونید بادمجان ها رو سرخ کنید یا کبابی کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم گردو خرد شده به کشک بادمجان اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه. برای تزیین کشک بادمجان میتونید از پیاز داغ، نعنا داغ و گردو استفاده کنید. مراقب باشید که کشک بادمجان رو زیاد نپزید تا ته نگیره. میتونید به کشک بادمجان سیر هم اضافه کنید. برای اینکه کشک بادمجان طعم دودی بگیره، میتونید بادمجان ها رو روی زغال کبابی کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم گوجه فرنگی رنده شده به کشک بادمجان اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

4. کتلت

کتلت یه شام سریع و آسونه که همه دوستش دارن. فقط کافیه گوشت چرخ کرده، پیاز، سیب زمینی و تخم مرغ رو مخلوط کنید و سرخ کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم آرد سوخاری به کتلت اضافه کنید تردتر میشه. میتونید به کتلت جعفری خرد شده هم اضافه کنید. برای اینکه کتلت ها یکدست بشن، همه مواد رو خوب ورز بدید. مراقب باشید که کتلت ها رو زیاد سرخ نکنید تا خشک نشن. میتونید کتلت ها رو با سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی سرو کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم فلفل دلمه ای خرد شده به کتلت اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

5. کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی یه شام ساده و ارزونه که خیلی سریع آماده میشه. فقط کافیه سیب زمینی آبپز شده رو رنده کنید و با تخم مرغ و ادویه مخلوط کنید و سرخ کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم پیازچه خرد شده به کوکو سیب زمینی اضافه کنید خوشمزه تر میشه. میتونید به کوکو سیب زمینی جعفری خرد شده هم اضافه کنید. برای اینکه کوکو سیب زمینی ها یکدست بشن، همه مواد رو خوب مخلوط کنید. مراقب باشید که کوکو سیب زمینی ها رو زیاد سرخ نکنید تا نسوزن. میتونید کوکو سیب زمینی ها رو با نون و خیارشور سرو کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم سیر رنده شده به کوکو سیب زمینی اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

6. املت

میتونید به املت پنیر پیتزا هم اضافه کنید. برای اینکه املت طعم بهتری داشته باشه، گوجه فرنگی ها رو خوب تفت بدید. مراقب باشید که املت رو زیاد نپزید تا خشک نشه. میتونید املت رو با نون و سبزی خوردن سرو کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم فلفل دلمه ای خرد شده به املت اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

7. سوپ جو

سوپ جو یه شام مقوی و گرمه که برای فصل سرما خیلی مناسبه. میتونید از جو پرک یا جو پوست کنده برای تهیه سوپ جو استفاده کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم آب قلم به سوپ جو اضافه کنید خوشمزه تر میشه. میتونید به سوپ جو سبزیجات مختلف مثل هویج، کرفس و جعفری هم اضافه کنید. برای اینکه سوپ جو لعاب دار بشه، بذارید با حرارت ملایم بپزه. مراقب باشید که سوپ جو ته نگیره. میتونید سوپ جو رو با آبلیمو سرو کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم خامه به سوپ جو اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

8. عدسی

عدسی یه شام ساده و مقویه که خیلی سریع آماده میشه. فقط کافیه عدس، پیاز و سیب زمینی رو با هم بپزید و ادویه بزنید. بعضی ها میگن اگه یه کم گلپر به عدسی اضافه کنید خوشمزه تر میشه. میتونید به عدسی هویج رنده شده هم اضافه کنید. برای اینکه عدسی طعم بهتری داشته باشه، پیاز رو خوب سرخ کنید. مراقب باشید که عدسی ته نگیره. میتونید عدسی رو با نون و سبزی خوردن سرو کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم آبلیمو به عدسی اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

9. خوراک لوبیا

خوراک لوبیا یه شام خوشمزه و مقویه که بیشتر توی فصل سرما درست میشه. برای تهیه خوراک لوبیا از لوبیا چیتی، پیاز، سیب زمینی و ادویه استفاده میشه. بعضی ها میگن اگه یه کم رب گوجه فرنگی به خوراک لوبیا اضافه کنید رنگش بهتر میشه. میتونید به خوراک لوبیا هویج رنده شده هم اضافه کنید. برای اینکه خوراک لوبیا طعم بهتری داشته باشه، لوبیا رو از قبل خیس کنید. مراقب باشید که خوراک لوبیا ته نگیره. میتونید خوراک لوبیا رو با نون و سبزی خوردن سرو کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم آبلیمو به خوراک لوبیا اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

10. ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ یه شام سریع و خوشمزه است که میتونید با مرغ پخته شده یا مرغ گریل شده درستش کنید. برای طعم دار کردن ساندویچ مرغ میتونید از سس مایونز، خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو استفاده کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم پیازچه خرد شده به ساندویچ مرغ اضافه کنید خوشمزه تر میشه. میتونید به ساندویچ مرغ فلفل دلمه ای خرد شده هم اضافه کنید. برای اینکه ساندویچ مرغ طعم بهتری داشته باشه، مرغ رو خوب مزه دار کنید. مراقب باشید که ساندویچ مرغ رو زیاد پر نکنید تا خوردنش راحت باشه. میتونید ساندویچ مرغ رو با چیپس سرو کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم سس خردل به ساندویچ مرغ اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

11. پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت یه شام خوشمزه و مجلسیه که میتونید با خمیر خونگی یا خمیر آماده درستش کنید. برای داخل پیراشکی گوشت از گوشت چرخ کرده، پیاز، قارچ و فلفل دلمه ای استفاده میشه. بعضی ها میگن اگه یه کم پنیر پیتزا به داخل پیراشکی گوشت اضافه کنید خوشمزه تر میشه. میتونید به داخل پیراشکی گوشت جعفری خرد شده هم اضافه کنید. برای اینکه پیراشکی گوشت ها یکدست بشن، خمیر رو به ضخامت یکسان پهن کنید. مراقب باشید که پیراشکی گوشت ها رو زیاد سرخ نکنید تا نسوزن. میتونید پیراشکی گوشت ها رو با سس قرمز سرو کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم پودر سیر به داخل پیراشکی گوشت اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

12. دلمه برگ مو

دلمه برگ مو یه شام خوشمزه و سنتیه که بیشتر توی فصل بهار و تابستون درست میشه. برای داخل دلمه برگ مو از برنج، لپه، گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر و ادویه استفاده میشه. بعضی ها میگن اگه یه کم شکر به سس دلمه برگ مو اضافه کنید طعمش ملس میشه. میتونید به داخل دلمه برگ مو کشمش و زرشک هم اضافه کنید. برای اینکه دلمه برگ مو ها طعم بهتری داشته باشن، برگ مو ها رو از قبل توی آب جوش بذارید. مراقب باشید که دلمه برگ مو ها ته نگیرن. میتونید دلمه برگ مو ها رو با ماست سرو کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم نعنا خشک به سس دلمه برگ مو اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

13. کباب تابه ای

کباب تابه ای یه شام سریع و خوشمزه است که میتونید با گوشت چرخ کرده، پیاز، سیب زمینی رنده شده و ادویه درستش کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم آرد سوخاری به کباب تابه ای اضافه کنید منسجم تر میشه. میتونید به کباب تابه ای جعفری خرد شده هم اضافه کنید. برای اینکه کباب تابه ای ها طعم بهتری داشته باشن، پیاز رو خوب رنده کنید و آبش رو بگیرید. مراقب باشید که کباب تابه ای ها رو زیاد سرخ نکنید تا خشک نشن. میتونید کباب تابه ای ها رو با برنج، سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی سرو کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم سماق به کباب تابه ای اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

14. میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یه شام گیاهی و خوشمزه است که با بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر، تخم مرغ و ادویه درست میشه. بعضی ها میگن اگه یه کم فلفل دلمه ای کبابی به میرزا قاسمی اضافه کنید خوشمزه تر میشه. میتونید به میرزا قاسمی جعفری خرد شده هم اضافه کنید. برای اینکه میرزا قاسمی طعم بهتری داشته باشه، بادمجان ها رو روی زغال کبابی کنید. مراقب باشید که میرزا قاسمی ته نگیره. میتونید میرزا قاسمی رو با نون و سبزی خوردن سرو کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم روغن زیتون به میرزا قاسمی اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

15. خورشت قیمه

خورشت قیمه یه شام سنتی و خوشمزه است که با گوشت قیمه ای، لپه، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه درست میشه. بعضی ها میگن اگه یه کم زعفران به خورشت قیمه اضافه کنید طعمش بهتر میشه. میتونید به خورشت قیمه سیب زمینی سرخ کرده هم اضافه کنید. برای اینکه خورشت قیمه طعم بهتری داشته باشه، لپه ها رو از قبل خیس کنید. مراقب باشید که خورشت قیمه ته نگیره. میتونید خورشت قیمه رو با برنج سرو کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم لیمو عمانی به خورشت قیمه اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

16. ته چین مرغ

ته چین مرغ یه شام مجلسی و خوشمزه است که با برنج، مرغ پخته شده، ماست، تخم مرغ و زعفران درست میشه. بعضی ها میگن اگه یه کم زرشک و خلال پسته به ته چین مرغ اضافه کنید خوشمزه تر میشه. میتونید به ته چین مرغ هویج رنده شده هم اضافه کنید. برای اینکه ته چین مرغ طعم بهتری داشته باشه، مرغ رو خوب مزه دار کنید. مراقب باشید که ته چین مرغ ته نگیره. میتونید ته چین مرغ رو با سالاد شیرازی سرو کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم گلاب به ته چین مرغ اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

17. جوجه کباب

جوجه کباب یه شام خوشمزه و پرطرفداره که با تکه های مرغ مزه دار شده و پخته شده روی منقل یا داخل فر درست میشه. بعضی ها میگن اگه یه کم ماست به مواد جوجه کباب اضافه کنید نرم تر میشه. میتونید جوجه کباب رو با فلفل دلمه ای و پیاز هم به سیخ بکشید. برای اینکه جوجه کباب طعم بهتری داشته باشه، مرغ رو از شب قبل مزه دار کنید. مراقب باشید که جوجه کباب نسوزه. میتونید جوجه کباب رو با برنج، نون و گوجه کبابی سرو کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم آبلیمو به جوجه کباب اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

18. استامبولی پلو

استامبولی پلو یه شام سریع و آسونه که با برنج، سیب زمینی، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه درست میشه. بعضی ها میگن اگه یه کم گوشت چرخ کرده به استامبولی پلو اضافه کنید مقوی تر میشه. میتونید به استامبولی پلو هویج رنده شده هم اضافه کنید. برای اینکه استامبولی پلو طعم بهتری داشته باشه، رب گوجه فرنگی رو خوب تفت بدید. مراقب باشید که استامبولی پلو ته نگیره. میتونید استامبولی پلو رو با ماست سرو کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم زیره به استامبولی پلو اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

19. نرگسی

نرگسی یه شام ساده و گیاهیه که با اسفناج، پیاز، تخم مرغ و ادویه درست میشه. بعضی ها میگن اگه یه کم سیر به نرگسی اضافه کنید خوشمزه تر میشه. میتونید به نرگسی قارچ هم اضافه کنید. برای اینکه نرگسی طعم بهتری داشته باشه، اسفناج رو خوب تفت بدید. مراقب باشید که نرگسی ته نگیره. میتونید نرگسی رو با نون سرو کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم فلفل سیاه به نرگسی اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

20. آش رشته

آش رشته یه شام سنتی و خوشمزه است که با رشته آش، حبوبات، سبزیجات آش، کشک و نعنا داغ درست میشه. بعضی ها میگن اگه یه کم پیاز داغ بیشتر به آش رشته اضافه کنید خوشمزه تر میشه. میتونید به آش رشته سیر داغ هم اضافه کنید. برای اینکه آش رشته طعم بهتری داشته باشه، حبوبات رو از قبل خیس کنید. مراقب باشید که آش رشته ته نگیره. میتونید آش رشته رو با کشک و نعنا داغ تزیین کنید. بعضی ها میگن اگه یه کم سرکه به آش رشته اضافه کنید طعمش رو بهتر میکنه.

نمایش بیشتر

‫2 دیدگاه ها

  1. کتلت مرغ و سبزیجات از آن غذاهایی است که همیشه در لیست شام های سریع ما جای دارد. ما در آشپزخانه امتحان کردیم که اگر کمی پودر سوخاری به ترکیب اضافه شود باعث تردتر شدن کتلت ها می شود. یک بار کدو را بیش از حد رنده کردیم و مایه کتلت آب انداخت، از آن به بعد فقط از رنده درشت استفاده می کنیم.

    سوپ جو در هوای سرد واقعا دلچسب است اما پختنش زمان زیادی می خواهد. ما معمولا جو را از شب قبل در آب خیس می کنیم تا زودتر بپزد. گاهی اوقات اگر وقت نداشته باشیم از جو پرک استفاده می کنیم که خیلی سریع آماده می شود. اضافه کردن کمی پودر سیر در آخر پخت طعم جالبی به سوپ می دهد.

    خوراک لوبیا چیتی یکی از غذاهای مورد علاقه خانواده ماست. یاد گرفتم که اگر لوبیا را با نمک نپزم بهتر له نمی شود و شکل خودش را حفظ می کند. یک بار هویج را نگرفته بودم و همه شکایت کردند، حالا همیشه هویج رنده شده به آن اضافه می کنم. با نان تازه که از تنور محله می گیریم واقعا عالی می شود.

  2. در تهیه کتلت مرغ و سبزیجات استفاده از کدو و هویج رنده شده واقعا باعث کاهش میزان روغن جذب شده می شود. این روش در عین حفظ طعم به سلامت غذا کمک می کند که در آزمایش های عملی مورد تایید است.

    املت قارچ و اسفناج یکی از ترکیباتی است که ارزش غذایی بالایی دارد. بهتر است سبزیجات را کمی بیشتر تفت داد تا آب اضافی آنها خارج شود و املت شکل بهتری بگیرد.

    کوکو سبزی با اضافه کردن سیب زمینی رنده شده ایده جالبی است. در تجربه شخصی دیده ام که سیب زمینی خام بهتر از پخته عمل می کند و بافت کوکو را یکدست تر نگه می دارد.

    پیتزای تهیه شده با نان تست در زمان های کمبود وقت بسیار کاربردی است. پیشنهاد می شود از پنیر موزارلا به جای پنیر پیتزا استفاده شود تا کشدارتر شود.

    در مورد سوپ جو، اضافه کردن قارچ و تره فرنگی به آن باعث غنی تر شدن عطر و طعم می شود. این ترکیب حاوی فیبر بالایی است که برای گوارش مفید است.

    خوراک لوبیا چیتی وقتی با کمی زیره و گشنیز تازه مخلوط شود طعم بی نظیری پیدا می کند. این ترکیب در مطالعات تغذیه ای به عنوان منبع عالی پروتئین گیاهی معرفی شده است.

پاسخ دادن به Ariana لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا