نی‌ نی سایت

شیرینی پزی به روایت نی نی سایتی ها: 26 تجربه ناب




شیرینی پزی به روایت نی نی سایتی ها: 26 تجربه ناب

این تجربیات حاصل جمع آوری نکات ریز و درشت از تاپیک های مختلف در نی نی سایت هست و به هیچ وجه ادعای کمال یا جامعیت نداره. هدف فقط اشتراک گذاری و تبادل اطلاعاته.

  • راز خوشمزگی شیرینی نخودچی:

    حتما از آرد نخودچی مرغوب و تازه استفاده کنید. آرد کهنه طعم شیرینی رو خراب می‌کنه.
  • ترک نخوردن شیرینی:

    برای جلوگیری از ترک خوردن شیرینی، مواد رو به خوبی ورز بدید و بعد از قالب زدن، کمی استراحت بدید.
  • نرم شدن شیرینی های سفت:

    اگه شیرینی هاتون سفت شده، یه تیکه نون یا سیب تو ظرف شیرینی ها بذارید تا رطوبت رو جذب کنن و نرم بشن.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • جلوگیری از پخش شدن شیرینی در فر:

    خمیر شیرینی رو قبل از پخت، حداقل نیم ساعت توی یخچال بذارید.
  • طعم دار کردن شیرینی با پوست مرکبات:

    رنده پوست پرتقال یا لیمو ترش، عطر و طعم بی نظیری به شیرینی ها میده.
  • بهره‌گیری از عسل به جای شکر:

    برای شیرینی های رژیمی میتونید از عسل به جای شکر استفاده کنید، اما حواستون باشه که طعم شیرینی رو تغییر میده.
  • اضافه کردن وانیل در زمان مناسب:

    وانیل رو در انتهای پخت اضافه کنید تا عطرش حفظ بشه.
  • جایگزین تخم مرغ در شیرینی:

    برای کسایی که به تخم مرغ حساسیت دارن، میتونن از پوره سیب زمینی یا موز استفاده کنن.
  • روغن جامد یا کره:

    برای شیرینی های سنتی مثل کلوچه، روغن جامد بهتره، اما برای شیرینی های مدرن کره طعم بهتری داره.
  • دمای فر:

    دمای فر خیلی مهمه! حتما از دماسنج فر استفاده کنید.
  • کاغذ روغنی:

    بهره‌گیری از کاغذ روغنی باعث میشه شیرینی ها به سینی نچسبن و راحت جدا بشن.
  • تست کردن خمیر:

    قبل از اینکه همه شیرینی ها رو بپزید، یه دونه رو به عنوان تست بپزید تا از کیفیت خمیر مطمئن بشید.
  • نگهداری شیرینی در ظرف دربسته:

    برای اینکه شیرینی ها تازه بمونن، اونها رو در ظرف دربسته نگهداری کنید.
  • فریز کردن شیرینی:

    شیرینی های خشک رو میشه فریز کرد و بعد از یخ زدایی، دوباره گرم کرد.
  • بهره‌گیری از آرد قنادی:

    برای شیرینی های لطیف تر، از آرد قنادی استفاده کنید.
  • جلوگیری از چسبیدن شیرینی به دست:

    دستاتون رو کمی با آرد چرب کنید تا خمیر به دستتون نچسبه.
  • بهره‌گیری از رنگ های خوراکی طبیعی:

    به جای رنگ های مصنوعی، از رنگ های خوراکی طبیعی مثل آب لبو یا زعفران استفاده کنید.
  • خامه قنادی:

    برای تزیین شیرینی از خامه قنادی با کیفیت استفاده کنید.
  • پودر قند یا شکر:

    برای تزیین شیرینی از پودر قند استفاده کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشه.
  • گردو و بادام:

    برای طعم و بافت بهتر، به شیرینی هاتون گردو و بادام اضافه کنید.
  • تفت دادن آرد:

    برای بعضی از شیرینی ها، تفت دادن آرد باعث خوشمزه تر شدن شیرینی میشه.
  • بهره‌گیری از همزن برقی:

    برای ورز دادن خمیر، بهره‌گیری از همزن برقی خیلی راحت تره.
  • خلاقیت در تزیین:

    از تزیین شیرینی ها نترسید و خلاقیت به خرج بدید.
  • شیرینی های رژیمی:

    میتونید با جایگزین کردن مواد، شیرینی های رژیمی هم درست کنید.
  • ورز دادن خمیر به اندازه کافی:

    ورز دادن خمیر باعث میشه گلوتن آرد فعال بشه و شیرینی بافت بهتری داشته باشه.
  • استراحت دادن خمیر:

    استراحت دادن خمیر قبل از پخت، باعث میشه شیرینی ها پفکی تر بشن.

منتظر تجربیات شما هم هستم. شما چه نکته ای برای پخت شیرینی بلدید؟

نوش جان!





26 نکته طلایی شیرینی پزی از تجربیات نی نی سایتی ها!

26 نکته طلایی شیرینی پزی از تجربیات نی نی سایتی ها!

1. راز پف کردن کیک: دمای مناسب فر

بیشتر نی نی سایتی ها تاکید داشتن که دمای فر توی پف کردن کیک خیلی مهمه.حتما قبل از گذاشتن کیک، فر رو گرم کنید و دما رو دقیق تنظیم کنید.یه سریا هم میگفتن یه ظرف آب جوش توی فر بذارید تا بخار کنه و کیک بهتر پف کنه!دقت کنید که هر فر با فر دیگه فرق داره و ممکنه نیاز باشه چند بار امتحان کنید تا دمای مناسب فر خودتون رو پیدا کنید.یه نکته دیگه هم اینه که در فر رو وسط پخت باز نکنید، چون باعث میشه پف کیک بخوابه.از فر سنج هم میتونید استفاده کنید تا دمای فرتون رو دقیق تر کنترل کنید.

بعضی ها هم میگفتن یک قاشق سرکه سفید توی مایه کیک بریزید تا پف کنه.

اما این روش برای همه کیک ها مناسب نیست.بهتره قبل از پخت کیک، دستور پخت رو به دقت بخونید و دمای فر رو طبق اون تنظیم کنید.

2. خمیر لطیف: ورز دادن اصولی

برای داشتن یه خمیر لطیف و خوش بافت، ورز دادن خیلی مهمه. بعضیا میگفتن حداقل 10 دقیقه خمیر رو ورز بدید. بعضی ها هم میگفتن اگه از خمیر ساز استفاده میکنید، حدود 5-7 دقیقه کافیه. یه نکته مهم اینه که اگه خمیر خیلی چسبنده بود، کم کم آرد اضافه کنید تا به دست نچسبه. اگه خمیر خیلی سفت بود، کمی آب اضافه کنید تا نرم بشه. یه راه دیگه برای تست کردن ورز خوردن خمیر اینه که یه قسمت کوچیک از خمیر رو بکشید، اگه پاره نشد و کش اومد، یعنی خمیر به اندازه کافی ورز خورده. بعد از ورز دادن، خمیر رو داخل یه ظرف چرب شده بذارید و روش رو بپوشونید تا استراحت کنه. زمان استراحت خمیر هم خیلی مهمه، معمولا بین 1 تا 2 ساعت کافیه.

3. شیرینی های ترد: روغن جامد یا کره؟

برای اینکه شیرینی هاتون ترد بشن، خیلی ها بهره‌گیری از روغن جامد رو پیشنهاد میکردن. البته بعضی ها هم میگفتن کره هم خوبه، ولی باید سرد و رنده شده باشه. یه نکته مهم اینه که روغن یا کره رو حتما قبل از بهره‌گیری از یخچال خارج کنید تا کمی نرم بشه. اگه از روغن مایع استفاده میکنید، شیرینی ها لطیف تر میشن ولی ممکنه به اندازه کافی ترد نشن. بعضی ها هم ترکیبی از روغن جامد و روغن مایع رو استفاده میکردن. مقدار روغن هم خیلی مهمه، اگه روغن زیاد باشه شیرینی ها خیلی چرب میشن و اگه کم باشه خشک میشن. بهتره برای پخت شیرینی های ترد، از روغن قنادی استفاده کنید.

4. جلوگیری از چسبیدن: کاغذ روغنی یا چرب کردن قالب

برای اینکه شیرینی هاتون به قالب نچسبن، حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید یا قالب رو خوب چرب کنید. بعضی ها میگفتن اگه کاغذ روغنی ندارید، میتونید قالب رو با روغن چرب کنید و بعد کمی آرد بپاشید. یه راه دیگه هم اینه که قالب رو داخل یخچال بذارید تا سرد بشه و بعد چربش کنید. برای کیک ها هم بهتره علاوه بر چرب کردن، کف قالب رو آرد پاشی کنید. اگه از قالب های سیلیکونی استفاده میکنید، معمولا نیازی به چرب کردن ندارید. بعد از پخت، اجازه بدید شیرینی ها کمی خنک بشن و بعد از قالب جداشون کنید. برای جدا کردن کیک از قالب، میتونید دور کیک رو با چاقو آزاد کنید.

5. طعم دهنده های خاص: هل، دارچین، وانیل

برای اینکه شیرینی هاتون خوش عطر و طعم بشن، از طعم دهنده های مختلف استفاده کنید. هل، دارچین و وانیل از محبوب ترین طعم دهنده ها هستن. بعضی ها میگفتن به جای وانیل از اسانس وانیل استفاده کنید، چون عطر قوی تری داره. برای شیرینی های سنتی، بهره‌گیری از گلاب هم خیلی رایجه. میتونید از پوست رنده شده پرتقال یا لیمو هم برای طعم دادن به شیرینی ها استفاده کنید. برای شیرینی های شکلاتی، بهره‌گیری از پودر کاکائو و قهوه فوری طعم فوق العاده ای بهشون میده. مقدار طعم دهنده ها رو با توجه به ذائقه خودتون تنظیم کنید. مراقب باشید که از طعم دهنده های خیلی قوی استفاده نکنید، چون ممکنه طعم اصلی شیرینی رو از بین ببرن.

6. تزئینات جذاب: پودر قند، شکلات، ترافل

بعد از پخت، شیرینی هاتون رو با تزئینات مختلف زیبا کنید. پودر قند، شکلات آب شده و ترافل از رایج ترین تزئینات هستن. بعضی ها میگفتن قبل از پخت، روی شیرینی ها رو با زرده تخم مرغ و کنجد تزئین کنید. میتونید از خامه فرم گرفته، میوه های تازه و مغزهای خرد شده هم برای تزئین شیرینی ها استفاده کنید. برای تزئین کیک ها، از فوندانت و باترکریم هم میتونید استفاده کنید. یه ایده جالب اینه که روی شیرینی ها رو با شابلون و پودر قند تزئین کنید. تزئینات ساده هم میتونن شیرینی ها رو خیلی جذاب کنن. خلاقیت به خرج بدید و تزئینات منحصر به فرد خودتون رو ایجاد کنید.

7. تخم مرغ: رمز انسجام و بافت

تخم مرغ نقش مهمی توی انسجام و بافت شیرینی ها داره. معمولا بهتره تخم مرغ ها رو قبل از بهره‌گیری از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن. بعضی ها میگفتن سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا جدا بزنید تا شیرینی هاتون سبک تر بشن. اگه به تخم مرغ حساسیت دارید، میتونید از جایگزین های تخم مرغ استفاده کنید. مقدار تخم مرغ رو دقیق اندازه گیری کنید، چون کم یا زیاد بودن تخم مرغ میتونه روی بافت شیرینی تاثیر بذاره. تخم مرغ های کهنه رو استفاده نکنید، چون ممکنه باعث بوی بد شیرینی بشن. تخم مرغ ها رو با شکر خوب بزنید تا کرمی و روشن بشن. یه نکته مهم اینه که تخم مرغ ها رو به تدریج به بقیه مواد اضافه کنید.

8. آرد: نوع مناسب و الک کردن

نوع آردی که استفاده میکنید خیلی مهمه. برای شیرینی ها معمولا از آرد سفید قنادی استفاده میشه. حتما آرد رو قبل از استفاده الک کنید تا سبک بشه و گلوله های آرد از بین برن. بعضی ها میگفتن آرد رو چند بار الک کنید تا شیرینی هاتون لطیف تر بشن. اگه از آرد سبوس دار استفاده میکنید، باید مقدار مایعات رو کمی بیشتر کنید. آرد رو به تدریج به بقیه مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه. از اضافه کردن بیش از حد آرد خودداری کنید، چون باعث میشه شیرینی ها سفت بشن. مراقب باشید که آرد داخل مایه شیرینی گلوله گلوله نشه.

9. شکر: نوع و میزان شیرینی

نوع شکری که استفاده میکنید هم مهمه. برای شیرینی ها معمولا از شکر دانه ریز استفاده میشه. اگه از شکر قهوه ای استفاده میکنید، شیرینی هاتون طعم کاراملی میگیرن. مقدار شکر رو با توجه به ذائقه خودتون تنظیم کنید. اگه از پودر قند استفاده میکنید، شیرینی هاتون بافت نرم تری خواهند داشت. شکر رو با تخم مرغ خوب بزنید تا کرمی و روشن بشه. از اضافه کردن بیش از حد شکر خودداری کنید، چون باعث میشه شیرینی ها خیلی شیرین بشن. مراقب باشید که شکر داخل مایه شیرینی حل بشه.

10. بکینگ پودر و جوش شیرین: پف دهنده های جادویی

بکینگ پودر و جوش شیرین از پف دهنده های مهم در شیرینی پزی هستن. مقدار بکینگ پودر رو دقیق اندازه گیری کنید، چون کم یا زیاد بودن اون میتونه روی پف شیرینی تاثیر بذاره. جوش شیرین رو معمولا برای شیرینی هایی استفاده میکنن که مواد اسیدی دارن. بکینگ پودر و جوش شیرین رو با آرد مخلوط کنید و بعد به بقیه مواد اضافه کنید. از بکینگ پودر و جوش شیرین تاریخ گذشته استفاده نکنید. بعضی ها میگفتن برای اینکه از سالم بودن بکینگ پودر مطمئن بشید، کمی از اون رو داخل آب جوش بریزید، اگه حباب زد، یعنی سالم هست. بکینگ پودر و جوش شیرین رو در جای خشک و خنک نگهداری کنید. زیاد از بکینگ پودر استفاده نکنید چون شیرینی طعم تلخی میگیره.

11. شیر یا ماست: لطافت بیشتر

اضافه کردن شیر یا ماست به مایه شیرینی باعث میشه شیرینی هاتون لطیف تر بشن. شیر یا ماست رو قبل از بهره‌گیری از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن. اگه از ماست استفاده میکنید، بهتره از ماست پرچرب استفاده کنید. میتونید به جای شیر از آب میوه هم استفاده کنید. شیر یا ماست رو به تدریج به بقیه مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه. مقدار شیر یا ماست رو با توجه به دستور پخت تنظیم کنید. اضافه کردن شیر باعث خوشرنگ شدن شیرینی هم میشه.

12. نکات مربوط به فر: تنظیم دما و زمان

تنظیم دما و زمان پخت توی فر خیلی مهمه. حتما قبل از گذاشتن شیرینی ها، فر رو گرم کنید. دما و زمان پخت رو با توجه به نوع شیرینی و دستور پخت تنظیم کنید. در طول پخت، در فر رو باز نکنید، چون باعث میشه دمای فر پایین بیاد و شیرینی ها خوب پف نکنن. اگه فرتون یکنواخت نیست، سینی شیرینی ها رو در طول پخت بچرخونید تا همه شیرینی ها به طور یکنواخت پخته بشن. برای اینکه از پخت کامل شیرینی ها مطمئن بشید، یه خلال دندون داخل شیرینی فرو کنید، اگه تمیز بیرون اومد، یعنی شیرینی پخته. بعد از پخت، اجازه بدید شیرینی ها کمی خنک بشن و بعد از فر خارجشون کنید. برای کیک ها همیشه از پایین ترین طبقه فر استفاده کنید.

13. جلوگیری از سوختن: مراقبت و پوشاندن

برای جلوگیری از سوختن شیرینی ها، مراقب باشید که دما و زمان پخت رو درست تنظیم کرده باشید. اگه دیدید که روی شیرینی ها خیلی زود داره قهوه ای میشه، میتونید روشون رو با فویل بپوشونید. میتونید سینی شیرینی ها رو در طبقه پایین تر فر قرار بدید. به طور مرتب به شیرینی ها سر بزنید و مراقب باشید که نسوزن. اگه شیرینی هاتون خیلی زود میسوزن، دمای فر رو کمی کمتر کنید. برای کیک ها هم میتونید یک ظرف آب داخل فر بذارید تا از خشک شدن و سوختن کیک جلوگیری کنه. همیشه دستور پخت رو به دقت مطالعه کنید.

14. مواد اولیه مرغوب: طعم بهتر

بهره‌گیری از مواد اولیه مرغوب تاثیر زیادی روی طعم و کیفیت شیرینی ها داره. سعی کنید از مواد اولیه تازه و با کیفیت استفاده کنید. از تخم مرغ های تازه و سالم استفاده کنید. از روغن و کره مرغوب استفاده کنید. از آرد سفید قنادی با کیفیت استفاده کنید. از شکر دانه ریز و تمیز استفاده کنید. از طعم دهنده های تازه و معطر استفاده کنید. مواد اولیه کهنه و بی کیفیت باعث میشن شیرینی هاتون طعم خوبی نداشته باشن.

15. اندازه گیری دقیق: کلید موفقیت

اندازه گیری دقیق مواد اولیه یکی از کلیدهای موفقیت در شیرینی پزیه. از پیمانه ها و ترازوهای دقیق استفاده کنید. مقدار مواد اولیه رو دقیقا مطابق با دستور پخت اندازه گیری کنید. کم یا زیاد بودن مواد اولیه میتونه روی بافت و طعم شیرینی تاثیر بذاره. برای اندازه گیری مواد خشک از پیمانه های خشک و برای اندازه گیری مواد مایع از پیمانه های مایع استفاده کنید. از ترازو برای اندازه گیری دقیق مواد اولیه استفاده کنید. اندازه گیری دقیق مواد اولیه باعث میشه شیرینی هاتون همیشه یکسان و با کیفیت باشن. قبل از شروع پخت، همه مواد اولیه رو اندازه گیری کنید و آماده بذارید.

16. خنک کردن مناسب: حفظ بافت

بعد از پخت، اجازه بدید شیرینی ها کاملا خنک بشن و بعد اونها رو از قالب جدا کنید. اگه شیرینی ها رو قبل از خنک شدن از قالب جدا کنید، ممکنه خرد بشن. برای خنک کردن شیرینی ها، اونها رو روی توری سیمی قرار بدید تا هوا به طور یکنواخت به همه قسمت های شیرینی برسه. شیرینی های داغ خیلی نرم و شکننده هستن، پس با احتیاط باهاشون رفتار کنید. بعد از خنک شدن، شیرینی ها رو در ظرف در بسته نگهداری کنید تا تازه بمونن. کیک ها رو هم بعد از خنک شدن با سلفون بپوشونید تا خشک نشن. زمان خنک شدن بستگی به نوع شیرینی داره.

17. نگهداری صحیح: تازگی بیشتر

برای نگهداری شیرینی ها، اونها رو در ظرف در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید. شیرینی های خشک رو میتونید در دمای محیط نگهداری کنید. شیرینی های تر رو باید در یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری طولانی مدت، میتونید شیرینی ها رو فریز کنید. قبل از فریز کردن، شیرینی ها رو خوب بسته بندی کنید تا از خشک شدن اونها جلوگیری بشه. برای اینکه شیرینی های فریز شده طعم و بافت خودشون رو حفظ کنن، بعد از خارج کردن از فریزر، اجازه بدید به آرومی در دمای محیط یخ زدایی بشن. شیرینی هایی که در یخچال نگهداری میشن رو قبل از سرو کمی گرم کنید.

18. رفع عیوب خمیر: راهکارها

اگه خمیرتون خیلی سفت شد، میتونید کمی آب یا شیر بهش اضافه کنید. اگه خمیرتون خیلی شل شد، میتونید کمی آرد بهش اضافه کنید. اگه خمیرتون چسبنده بود، دستاتون رو چرب کنید و به کار ادامه بدید. اگه خمیرتون بعد از ورز دادن هنوز منسجم نشده بود، کمی بیشتر ورزش بدید. اگه خمیرتون ترک خورد، کمی آب بهش بزنید و دوباره ورزش بدید. اگه خمیرتون پف نکرد، مطمئن بشید که بکینگ پودر یا خمیر مایه تون سالم بوده. با کمی صبر و حوصله میتونید عیوب خمیر رو رفع کنید.

19. بهره‌گیری از ترازو: دقت بالا

برای اندازه گیری دقیق مواد اولیه، بهره‌گیری از ترازو خیلی بهتر از پیمانه است. ترازو به شما کمک میکنه تا مقدار مواد اولیه رو دقیقا مطابق با دستور پخت اندازه گیری کنید. ترازوهای دیجیتال دقت بیشتری نسبت به ترازوهای عقربه ای دارن. قبل از بهره‌گیری از ترازو، مطمئن بشید که ترازو روی سطح صاف و محکمی قرار داره. بعد از هر بار استفاده، ترازو رو تمیز کنید. برای اندازه گیری مواد اولیه سبک، از ترازوی با دقت بالا استفاده کنید. با بهره‌گیری از ترازو، میتونید همیشه شیرینی هایی با کیفیت یکسان داشته باشید.

20. تجربه و تمرین: رمز مهارت

شیرینی پزی مثل هر کار دیگه ای نیاز به تجربه و تمرین داره. هر چه بیشتر شیرینی بپزید، مهارتتون بیشتر میشه. از امتحان کردن دستور پخت های جدید نترسید. اشتباه کردن بخشی از فرآیند یادگیریه. از اشتباهاتتون درس بگیرید. با تمرین و تکرار، میتونید به یک شیرینی پز حرفه ای تبدیل بشید. از تجربیات دیگران استفاده کنید. در کلاس های شیرینی پزی شرکت کنید. از پختن شیرینی لذت ببرید!

21. جایگزین کردن مواد: خلاقیت در پخت

گاهی اوقات ممکنه بخواید برخی از مواد اولیه رو با مواد دیگه جایگزین کنید. این کار میتونه به شما کمک کنه تا شیرینی های جدید و خلاقانه ای بپزید. میتونید به جای شکر از عسل یا شیره استفاده کنید. میتونید به جای آرد سفید از آرد سبوس دار استفاده کنید. میتونید به جای شیر از آب میوه یا شیر گیاهی استفاده کنید. میتونید به جای تخم مرغ از پوره سیب زمینی یا موز استفاده کنید. قبل از جایگزین کردن مواد، تحقیق کنید و مطمئن بشید که جایگزینی مناسبی رو انتخاب کردید. جایگزین کردن مواد میتونه طعم و بافت شیرینی رو تغییر بده.

22. بهره‌گیری از قالب های متنوع: شکل های جذاب

بهره‌گیری از قالب های متنوع میتونه به شما کمک کنه تا شیرینی هایی با شکل های جذاب و زیبا بپزید. قالب های شیرینی پزی در جنس ها و شکل های مختلفی وجود دارن. میتونید از قالب های فلزی، سیلیکونی یا کاغذی استفاده کنید. برای پخت کیک، از قالب های کمربندی استفاده کنید. برای پخت شیرینی های کوچک، از قالب های سیلیکونی با شکل های مختلف استفاده کنید. قبل از بهره‌گیری از قالب، مطمئن بشید که قالب تمیز و خشک هست. برای جلوگیری از چسبیدن شیرینی به قالب، قالب رو چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.

23. اضافه کردن مغزها: طعم و ارزش غذایی

اضافه کردن مغزها به شیرینی ها باعث میشه طعم و ارزش غذایی شیرینی ها بیشتر بشه. مغزها رو قبل از اضافه کردن به شیرینی ها، تفت بدید تا خوش عطر بشن. میتونید از مغزها برای تزئین شیرینی ها هم استفاده کنید. اضافه کردن مغزها به شیرینی ها، اونها رو مقوی تر و سالم تر میکنه. از مغزهای تازه و با کیفیت استفاده کنید.

24. طعم دهنده های طبیعی: جایگزین اسانس ها

به جای بهره‌گیری از اسانس های مصنوعی، میتونید از طعم دهنده های طبیعی برای طعم دادن به شیرینی ها استفاده کنید. میتونید از پوست رنده شده لیمو یا پرتقال استفاده کنید. میتونید از آب لیمو یا پرتقال استفاده کنید. میتونید از گلاب، هل یا دارچین استفاده کنید. میتونید از زنجبیل تازه رنده شده استفاده کنید. طعم دهنده های طبیعی طعم و عطر بهتری نسبت به اسانس های مصنوعی دارن. بهره‌گیری از طعم دهنده های طبیعی، شیرینی ها رو سالم تر میکنه.

25. صبر و حوصله: نتیجه بهتر

شیرینی پزی نیاز به صبر و حوصله داره. اگه میخواید شیرینی های خوبی بپزید، باید صبور باشید و همه مراحل رو با دقت انجام بدید. از عجله کردن در شیرینی پزی خودداری کنید. به دستور پخت به دقت عمل کنید. از مواد اولیه با کیفیت استفاده کنید. همه مراحل رو با دقت و حوصله انجام بدید. با صبر و حوصله، میتونید شیرینی های خوشمزه و با کیفیتی بپزید. از پختن شیرینی لذت ببرید!

26. خلاقیت در تزئین: زیباتر کردن شیرینی

تزئین شیرینی ها فرصتیه برای نشون دادن خلاقیتتون. با تزئین شیرینی ها، میتونید اونها رو زیباتر و جذاب تر کنید. میتونید از پودر قند، شکلات آب شده، خامه فرم گرفته، میوه ها، مغزها، و غیره برای تزئین شیرینی ها استفاده کنید. میتونید از قیف و ماسوره برای تزئین شیرینی ها استفاده کنید. میتونید از شابلون برای ایجاد طرح های زیبا روی شیرینی ها استفاده کنید. از ایده های جدید و خلاقانه برای تزئین شیرینی ها استفاده کنید. تزئین شیرینی ها میتونه خیلی سرگرم کننده باشه. شیرینی های تزئین شده، مهمونی هاتون رو خاص تر میکنن.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. چند وقت پیش کیک زردچوبه درست کرده بودم که وسط پخت یادم افتاد بکینگ پودر نریختم 😅 مایه کیک که آماده بود و خمیر تو قالب ریخته شده بود، دستپاچه شدم و یه عالمه بکینگ پودر رو روی سطح کیک پاشیدم! اما عجیب اینجا بود که کیکم نه تنها خراب نشد بلکه تاحالا اینقدر پف نکرده بودم 👌 دوستان عزیز یه مطلب دیگه از این شیرینی پزی های راحت تر آماده کنید که دلمان بخواد، مخصوصا اگه کسی ترفند خاصی بلده خوشحال میشم اینجا بگه تا ما هم استفاده کنیم – دلمون براتون تنگ شده بود!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا